Nieuws

Uurregeling Seizoen 2024-2025

Wij zijn verheugd om de nieuwe trainingsuren van onze zwemclub aan te kondigen, die vanaf begin september zullen ingaan. Deze aanpassingen zijn gemaakt om beter aan de wensen en behoeften van al onze leden te voldoen. Een overzicht kunnen jullie hier vinden: Nieuwe zwemuren

19/06/2024

BINNENKORT

       

OVER ONZE CLUB

Welkom bij Swimming Team Zennevallei, waar de passie voor zwemmen tot leven komt! Onze vernieuwde  website is een poort naar een wereld van waterige avonturen, waar zwemsport niet alleen een activiteit is, maar een levensstijl.

Bij Swimming Team Zennevallei koesteren we de kracht van het water. Onze gemeenschap van zwemliefhebbers omarmt de golven van enthousiasme, vastberadenheid en teamwork. Of je nu een beginnende zwemmer bent of een doorgewinterde professional, hier vind je een thuis in het sprankelende blauw.

Ontdek onze rijke trainingsprogramma's, geleid door ervaren coaches die je begeleiden naar jouw doelen, of het nu gaat om het verbeteren van technieken, het bereiken van persoonlijke records of het vormen van nieuwe vriendschappen.
Bij Swimming Team Zennevallei vieren we niet alleen het zwemmen; we omarmen een gezonde levensstijl, teamwork en de vreugde van competitie. Sluit je aan bij ons team en duik in de opwindende wereld van de zwemsport!

Welkom bij onze zwemfamilie. Welkom bij Swimming Team Zennevallei - waar golven van passie en plezier samenkomen!

Françoise Vandersteen - Voorzitter

 

© website powered by Twizzit.com