3 maart 2024, het pastafestijn zit er alweer op.
Vanuit ons tevreden hartje willen we iedereen nog een laatste keer bedanken.
Voor ieder die is komen eten:
Bedank!
 
Het was zo zo fijn om jullie allemaal te mogen verwelkomen.
Van de leuke praatjes met de ouders tot de glimlachjes op jullie kinderen hun gezicht.
Van de oudleden waarbij de club duidelijk nog nauw aan het hart ligt tot de familieleden en vrienden die we voor het eerst mochten leren kennen.
Voor ieder die is komen helpen:
Bedank!
 
Het was zo fijn om te zien hoe jullie samen konden werken en hoe leuk jullie het samen hebben gemaakt. Jullie zijn op een paar uur tijd van ‘leden van verschillende groepen’ tot een team veranderd, dat is geweldig om te zien. Het is dankzij jullie inspanningen dat wij dit tot een goed einde konden brengen. Dat wij 1 grote familie zijn, hebben jullie nog maar eens bewezen.
 
Een speciale danku is hier zeker nog op zijn plaats voor onze helden in de keuken: Françoise Vandersteen , Gunther Willems , Bart Js , Gert Persoons , Marc Geerinckx , Niko Mosselmans, Coralie Silvestre, An en Luc: Bedankt voor al het voorbereidend werk!
 
Kortom: Het was fijn om te zien dat de zwemclub leeft! Dit is waarvoor we het doen: de sfeer en de gezelligheid, het ophalen van herinneringen met oudleden en het maken van nieuwe met onze huidige (en toekomstige) leden.
Dus beste (want jullie zijn echt de besten) helpers, ouders, zwemmers, sponsors, vrienden, ...: Bedankt om op jullie manier deel uit te maken van onze zwemclub, jullie zijn de reden dat wij mogen bestaan.

Het antwoord op de prijsvraag hoeveel jaar de trainers samen lid zijn van de zwemclub is ..... 343 jaar.

Twee bezoekers hebben de juiste aantal jaren geraden. Zij zullen een mail ontvangen dat zij zaterdag 16 maart 2024 tussen 9 en 12 uur hun prijs mogen komen afhalen in het zwembad van het Widersportcomplex. Zij krijgen elk een Bongobon.

Er waren een 10-tal bezoekers die heel dicht in de buurt waren, ook zij zullen een mail ontvangen om hun prijs te komen afhalen.

Zondag 25/02 heeft STZ een succesvolle wedstrijddag gehad. Met onze jaarlijkse PACO wedstrijd in de voormiddag hebben we onze precompetitiezwemmertjes (meer dan 40 kampioenen!) kunnen laten proeven van wedstrijdzwemmen. Daar mocht onze goede vriend PACO uiteraard niet op ontbreken! 

In de namiddag was het de beurt aan onze competitiegroep voor de CVB (Criterium Vlaams-Brabant) Swimming Team Zennevallei. Met 67 zwemmers waren we talrijk en heel sterk. Er zijn meer dan 140 persoonlijke records gezwommen en 74 medailles gehaald. Top gedaan! We werken hard verder om de 2de seizoenshelft verder te knallen! 

 

Bedankt aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen: zwemmers, officials, afgevaardigden, vrijwilligers, sponsors, trainers, ... Tot de volgende race! 

Hoofdsponsors

© website powered by Twizzit.com