Maak je klaar om samen met ons een duik te nemen in een wereld van avontuur en vaardigheden bij onze zwemtrainingen verwelkomen we kinderen vanaf 4 jaar om te leren zwemmen en te genieten van het water!

Bij ons draait alles om het creëren van een veilige, leuke en stimulerende omgeving waarin uw kleintjes de kunst van het zwemmen kunnen ontdekken. Onze ervaren instructeurs zijn er om hen stap voor stap te begeleiden, ongeacht hun niveau of eerdere ervaring.

We begrijpen het belang van vertrouen en comfort in het water, vooral op jonge leeftijd. Daarom gebruiken we speelse en interactieve methoden om hen op hun gemak te stellen terwijl ze nieuwe vaardigheden leren. Van de basisbewegingen tot het leren drijven en de eerste stappen naar zwemslagen, elk moment in het water is een stap naar meer zelfvertrouwen en vaardigheid.
Onze lessen gaan niet alleen over zwemmen; ze gaan ook over het aanmoedigen van een liefde voor het water en het aanleren van belangrijke veiligheidsvaardigheden. We zorgen ervoor dat ze niet alleen leren zwemmen, maar ook begrijpen hoe ze zichzelf kunnen redden in verschillende situaties in het water.

Kom en sluit je aan bij onze kleurrijke zwemwereld, waar leren en spelen hand in hand gaan door je aan te melden op onze Wachtlijst. Deze is momenteel afgesloten wegens het hoge aantal inschrijvingen, maar vanaf 15 mei 2024 zal het opnieuw mogelijk zijn om uw kind(eren) aan te melden voor het nieuwe zwemseizoen dat in september 2024 zal starten.
Bij ons is zwemmen niet alleen een les, het is een avontuur waarin uw kleintjes hun eerste stappen zetten naar het worden van zelfverzekerde en bekwame zwemmers. Samen gaan we elke zaterdagmorgen vanaf 9uur in lesjes van 45 min. op ontdekkingsreis in het water, waar elke duik een nieuwe ervaring is!

Hoofdtrainer: Januarius Elke

Trainers: De Boeck Stijn, Degelaen Yana, Foster Jody, Vierlinck Norah, Aananouch Walid, Appelmans Lisa, Bariseau Eva, Garcia Suarez Celia, Kentafi Dina, Leuyckx Jarne, Van Belle Sien, Van Bellinghen Wout, Vekeman Marinse

Wens je toch graag nog meer informatie? Je kan steeds onze hoofdtrainer contacteren op zwemschool@zwemclubstz.be

Prijs : €250/jaar

Uren: Zaterdag
         Groep 1: 9u-9u45
         Groep 2: 9U45-10u30
         Groep 3: 10u30-11u15

Rode badmutsen
Doelstellingen:
– Hoofd onder water
– Stappen door het water
– Blazen in het water
– door het water getrokken worden in buiklig
– door het water getrokken worden in ruglig
Groene badmutsen
Doelstellingen:
– Liggen op buik
– Liggen op rug
– Beenstuwing
– Armstuwing
– Springen en ligging aanhouden (einddoel in pijl)
Witte badmutsen
Doelstellingen:
– Ademhaling
– Ligging in het water
– Coordinatie Benen
– Kracht
– Stuwing

 

Oranje badmutsen
Doelstellingen:
– Coördinatie Benen
– Coördinatie Armen
– Pijlfase
– Conditie
Zwarte badmutsen
Doelstellingen:
– 50 meter schoolslag
– Start Schoolslag
– Keerpunt Schoolslag