Maak je klaar om te duiken in een wereld van competitie en excellentie in het water! Bij onze speciale zwemtrainingen voor kinderen vanaf 9 jaar draait alles om het verfijnen en perfectioneren van de bekende zwemslagen, met het oog op competitief zwemmen op het hoogste niveau.
In deze uitdagende en opwindende trainingen gaan we verder dan alleen technische vaardigheden. We bouwen aan de kracht, uithoudingsvermogen en mentale focus die essentieel zijn voor het betreden van de wereld van competitief zwemmen. Elk aspect van de training is gericht op het bereiken van het beste potentieel van uw kinderen, terwijl we ook aandacht besteden aan teamgeest, doorzettingsvermogen en zelfdiscipline.
Onze programma's zijn ontworpen om de reeds bekende zwemslagen te verfijnen en te verbeteren, en tegelijkertijd nieuwe strategieën en technieken te introduceren die van essentieel belang zijn voor de wedstrijdarena. We geven uw kinderen de tools en kennis die ze nodig hebben om te schitteren in competities, terwijl we ook de waarde van teamwork en sportiviteit benadrukken.
Nu uw kind mogelijks al ervaring heeft opgedaan in het precompetitief zwemmen en op zoek is naar een uitdagende stap voorwaarts, is ons programma op maat gemaakt voor groei. We dagen hen uit, motiveren hen en creëren een omgeving waarin ze kunnen gedijen en hun volledige potentieel kunnen bereiken.
Geef uw kinderen de kans om te schitteren in het zwembad terwijl ze zich voorbereiden op een opwindende reis naar competitief zwemmen. Sluit je aan bij ons team op weg naar succes, vaardigheid en een passie voor zwemmen die een leven lang meegaat.

Hoofdtrainers: Januarius Bart, Leemans Mats

Trainers: Van Den Berghe Sebbe, Van Der Vennet Marco, Januarius Elke, Degelaen Yana, Van Der Vennet Mara, Degelaen Marc

Prijs:

Bronze:      €375/jaar
Silver:        €375/jaar
Gold:         €390/jaar
Platinum:    €400/jaar
Junior Elite: €480/jaar
Elite:         €480/jaar

 

Uren: