Welkom in de bruisende wereld van onze zwemclub, waar zwemmen niet alleen een hobby is, maar een fantastische manier voor kinderen vanaf 9 jaar om plezier te hebben, nieuwe vrienden te maken en zichzelf te ontdekken in het water!
Bij onze zwemtrainingen draait alles om meer dan alleen zwemslagen en technieken. We bieden een spannend en gevarieerd programma dat niet alleen vaardigheden ontwikkelt, maar ook vriendschappen smeedt en een passie voor zwemmen cultiveert.
Onze getalenteerde coaches zijn er niet alleen om de zwemvaardigheden van uw kinderen te verbeteren, maar ook om een warme en ondersteunende omgeving te creëren waarin ze kunnen groeien. Van het perfectioneren van de schoolslag tot het verkennen van de crawl, rugcrawl en zelfs
het plezier van onderwateractiviteiten, onze trainingen zijn divers en boeiend.
Bij ons draait het niet alleen om prestaties in het water, maar ook om het opbouwen van een gemeenschap. Kinderen hebben de kans om samen te werken, vrienden te maken en teamgeest te ontwikkelen tijdens onze sessies. Daarnaast organiseren we ook leuke activiteiten naast het zwemmen, zoals teamspelletjes en leuke evenementen om de banden te versterken en de passie voor zwemmen te voeden.
Of uw kind nu al een gepassioneerde zwemmer is of gewoon op zoek is naar een leuke nieuwe activiteit, ons programma staat open voor iedereen. We bieden een warm welkom aan alle kinderen die willen genieten van de opwinding van zwemmen terwijl ze nieuwe vriendschappen sluiten en zichzelf ontdekken in het water.
Sluit je aan bij onze zwemfamilie en ontdek de vreugde van zwemmen, vriendschap en avontuur die op je wachten in ons sprankelende zwembad!
 
De wachtlijst voor het sportief zwemmen kan u hier vinden: Wachtlijst sportief zwemmen

Nog meer info nodig of zit je nog met vragen? Je kan steeds onze hoofdtrainer Stijn contacteren op volgend e-mailadres sportiefzwemmen@zwemclubstz.be
 
Hoofdtrainer: De Boeck Stijn

Trainers: Foster Jody, Carels Imke, van der Vennet Mario, Vierlinck Norah

Prijs: €270/jaar

Uren:

Dag

Groep

Uur

Plaats

Dinsdag Bronze 18:00-19:00 Halle
  Silver 19:00-20:00 Halle
  Gold 20:00-21:00 Halle
Donderdag      
  Bronze 19:00-20:00 Sint-Pieters-Leeuw
  Silver 20:00-21:00 Sint-Pieters-Leeuw
  Gold 20:00-22:00 Sint-Pieters-Leeuw