Duik in de magie van zwemmen met onze speciale trainingsprogramma's voor kinderen tussen 4 en 8 jaar oud! Bij onze zwemlessen staat niet alleen plezier voorop, maar ook het klaarstomen van jonge zwemmers voor de opwindende wereld van competitief zwemmen.

Onze ervaren coaches zijn gepassioneerd om uw kinderen de essentiële zwemvaardigheden aan te leren die nodig zijn voor een sterke basis in het zwemmen. Van de elegantie van de schoolslag tot de energie van de crawl, rugcrawl, de uitdaging van de vlinderslag tot zelfs de geheimen van perfecte
duik- en keerpunttechnieken, we bieden een volledig pakket aan. Bij elke les draait het niet alleen om het aanleren van slagen, maar ook om het bouwen van zelfvertrouwen in het water. We creëren een stimulerende omgeving waarin elk kind wordt aangemoedigd om zijn of haar eigen tempo te volgen terwijl ze vaardigheden ontwikkelen die een leven lang meegaan.
Onze programma's zijn ontworpen met de ontwikkeling van het kind in gedachten. We combineren speelse oefeningen met gestructureerde instructies om hen te helpen begrijpen hoe hun lichaam zich door het water kan bewegen. En terwijl ze nieuwe slagen en technieken leren, bouwen ze ook vriendschappen op en ontwikkelen ze een liefde voor zwemmen die verder gaat dan alleen het zwembad.

Of uw kind nu een beginner is of al enige ervaring heeft, we passen ons aan elke vaardigheidsniveau aan. We streven ernaar om niet alleen de zwemtechnieken te perfectioneren, maar ook om een passie voor het water te ontsteken. Geef uw kinderen de kans om te schitteren in het zwembad terwijl ze zich voorbereiden op de opwinding van competitief zwemmen. Sluit je aan bij ons avontuur om de zwemkampioenen van morgen te vormen! Samen duiken we in een wereld van vaardigheden, vriendschappen en onbegrensde mogelijkheden.
 
De wachtlijst voor de pre-competitie kan u hier vinden: Wachtlijst pre-competitie

Hoofdtrainer: Degelaen Marc

Trainers: Januarius Elke, Januarius Bart, Van Der Vennet Mara, Degelaen Yana, Van Den Berghe Sebbe, Van Der Vennet Marco, Leemans Mats

Prijs: €300/jaar

Uren:

Dag Groep Uur Plaats
Maandag Bronze 18u-19u Sint-Pieters-Leeuw
  Silver 18u-19u Sint-Pieters-Leeuw
  Gold 18u-19u Sint-Pieters-Leeuw
       
Donderdag Bronze 18u-19u Halle
  Silver 18u-19u Halle
  Gold 18u-19u Halle
       
Zaterdag Gold 10u30 -12u00 Halle